+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Resort POPPY Recenze

Hodnocení hotelu

94%
Perfektní

dle 486 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    93%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 11.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Ochota personálu v restauraci a na recepci. Vzorný úklid. Pestré snídaně formou bufetu. Župan a pantofle k dispozici. Spoustu zajímavých akci v KV.

  • Zaměstnanec SPA centra byl evidentně unaven po náročné noci. Tato únava byla znát i na masáži....hodně slabý výkon. Za cenu 490,-Kč, bych očekával něco jiného. Bohužel ani paní masérka druhý den nebyla lepší. Navštívil jsem i jiné lázně a zde byly masáže bohužel nejslabší. Důkladně zvažte, zda si budete masáže dokupovat. Na pokoji je nedostatek úložného prostoru. Horší dostupnost MHD.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 6.9.2017

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Maryana Krychfalushiy

jednotlivec, 5.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Žaneta Benedeková

dospělý pár, 5.9.2017

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Pavisova

jednotlivec, 5.9.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
7
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
9

P. S.

jednotlivec, 3.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Ivana

jednotlivec, 29.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál, čisto, výborné jídlo, příjemné jednoduché moderní zařízení hotelu i pokoje. I přes výčet toho, co se nám nelíbilo, můžeme hotel doporučit.

  • Stísněný prostor pokoje i koupelny. Prosklená stěna mezi pokojem a koupelnou s WC (po které jde sice spustit žaluzie, potom ale nechápeme význam prosklení), protože pohled z pokoje, rovnou na WC mísu, je pro nás absolutně nepřijatelný. Chybějící minibar na pokoji, který byl dodán až na vyžádání. Místy shrnutý koberec na chodbě - riziko zakopnutí. Nedostatečně zařízená terasa hotelu, místo např. dlažby nevzhledná zelená krytina, dřevěný nábytek se spotřebovanou životností, zejména velmi nepříjemné jsou kymácející se židle. Vzhled budovy z venku nesmazatelně nese punc socialistické stavby. Hotelu chybí označení na budově a navigační cedule u silnice je zavádějící, odkazuje na hotel Alice (asi dřívější název) a název Resort Popp (za ním) je velmi nevýrazný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Ladislava Zejmonová

jednotlivec, 27.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Križan

mladý pár, 23.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • útulné prostředí, vlídný personál,

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena Koutkova

dospělý pár, 21.8.2017

Liberecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 16.8.2017

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Emanuel Vajdečka

dospělý pár, 24.7.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Byl to balzám na duši i tělo .Příjemná obsluha a výtečné jídlo.moc děkujeme a rádi doporučíme váš hotel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 19.7.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Dlouhá

mladý pár, 11.7.2017

Jihočeský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • ochotný personál výborná kuchyně balneo všude čisto

  • vzhled hotelu z venku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eliška

skupina přátel, 9.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lydie šenkýř brandýsová

jednotlivec, 12.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Nelíbilo se mi,že na pokoji byla na manželské posteli jedna madrace nižší a druhá vyšší

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Václav Dobeš

dospělý pár, 7.6.2017

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Z celého hotelu se dají kladně hodnotit pouze služby BALNEO & SPA (vynikající). Obslužný personál v restauraci.

  • El. Zásuvky – vedle postele a v koupelně nefunkční, hned první den informovaná recepce (opakovaně) po celou dobu pobytu neopraveno. Světlo v chodbě- nesvítí, postup stejný jak u el. Zásuvek. WIFI – pouze v prostoru recepce Minibar na pokoji – není, nutno objednat 1x Láhev vína z limitované edice Poppy na pokoj – po skončení 1 pobyt. Balíčku, dotaz na recepci jakým způsobem využít tuto nabídku, odpověď recepční: po skončení pobytu dostanete na rozloučenou. Po skončení pobytu, recepční odpoví že jsme měli využít na začátku. Poppy balneo, které se specializuje na zlepšování kvality spánku – ano, ale ne na pokoji č.101. Pokoj je nad zadním východem, v noci nelze větrat, hluk a kouř do oken.

Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
1
Cena/kvalita
5

Šárka Preissova

jednotlivec, 15.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Šárka Soukupová

jednotlivec, 2.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Dobrý den, pobyt i služby výborné, klid a pohoda vládla v celém resortu Puppy.

Personál
9
Služby
10
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Eva Uličná

dospělý pár, 30.4.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
88 %
  • luxusní společné prostory krásná jídelna, moderní jídlo, nepřekonatelné snídaně dobrá dostupnost do centra K. Varů profesionální přístup ve wellnes centru parkování zdarma (nebo možná v ceně pobytu)

  • poměrně malý pokoj, ale při krátkodobém pobytu dostačující

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.