+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Resort POPPY Отзывы

рейтинг отеля

94%
идеальный

by 491 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    96%
  • Оборудование

    93%
  • Комфорт

    93%
  • Соотношение цена / качество

    94%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Zlata Škapová

одинокий путешественник, 11.10.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Lenka Šťastnová

Группы друзей, 9.10.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Okolí hotelu, příroda, možnost pěších výletů se spoustou vyhlídek, i pro kola, naučná stezka. Dostupnost do Varů. Hotel, služby, balneo, kuchyně, personál. Byly jsme spokojené, na víkendový pobyt super. Určitě doporučujeme. Rády se sem podíváme zas.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Группы друзей, 9.10.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Mottysová

Другая группа, 9.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zlata Kuruczová

Группы друзей, 2.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vše

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Archmanová

одинокий путешественник, 2.10.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 11.9.2017

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Ochota personálu v restauraci a na recepci. Vzorný úklid. Pestré snídaně formou bufetu. Župan a pantofle k dispozici. Spoustu zajímavých akci v KV.

  • Zaměstnanec SPA centra byl evidentně unaven po náročné noci. Tato únava byla znát i na masáži....hodně slabý výkon. Za cenu 490,-Kč, bych očekával něco jiného. Bohužel ani paní masérka druhý den nebyla lepší. Navštívil jsem i jiné lázně a zde byly masáže bohužel nejslabší. Důkladně zvažte, zda si budete masáže dokupovat. Na pokoji je nedostatek úložného prostoru. Horší dostupnost MHD.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

Пожилые пары, 6.9.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Maryana Krychfalushiy

одинокий путешественник, 5.9.2017

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Žaneta Benedeková

Пожилые пары, 5.9.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Pavisova

одинокий путешественник, 5.9.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
9

P. S.

одинокий путешественник, 3.9.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Ivana

одинокий путешественник, 29.8.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál, čisto, výborné jídlo, příjemné jednoduché moderní zařízení hotelu i pokoje. I přes výčet toho, co se nám nelíbilo, můžeme hotel doporučit.

  • Stísněný prostor pokoje i koupelny. Prosklená stěna mezi pokojem a koupelnou s WC (po které jde sice spustit žaluzie, potom ale nechápeme význam prosklení), protože pohled z pokoje, rovnou na WC mísu, je pro nás absolutně nepřijatelný. Chybějící minibar na pokoji, který byl dodán až na vyžádání. Místy shrnutý koberec na chodbě - riziko zakopnutí. Nedostatečně zařízená terasa hotelu, místo např. dlažby nevzhledná zelená krytina, dřevěný nábytek se spotřebovanou životností, zejména velmi nepříjemné jsou kymácející se židle. Vzhled budovy z venku nesmazatelně nese punc socialistické stavby. Hotelu chybí označení na budově a navigační cedule u silnice je zavádějící, odkazuje na hotel Alice (asi dřívější název) a název Resort Popp (za ním) je velmi nevýrazný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Ladislava Zejmonová

одинокий путешественник, 27.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Križan

Молодая пара, 23.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
98 %
  • útulné prostředí, vlídný personál,

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena Koutkova

Пожилые пары, 21.8.2017

Liberecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 16.8.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Emanuel Vajdečka

Пожилые пары, 24.7.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
96 %
  • Byl to balzám na duši i tělo .Příjemná obsluha a výtečné jídlo.moc děkujeme a rádi doporučíme váš hotel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Группы друзей, 19.7.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Dlouhá

Молодая пара, 11.7.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
100 %
  • ochotný personál výborná kuchyně balneo všude čisto

  • vzhled hotelu z venku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.